LINGUINE

MET WITTE ASPERGES EN WITBIER

__________

4 20'
INGREDI√čNTEN
  • 500 g linguine
  • 500 g witte asperges (geschild en in stukjes van 2 cm gesneden)
  • 100 ml witbier
  • 1 sjalot (gesnipperd)
  • 4 eetlepels olijfolie BORETTI
  • 1/2 koffielepel nootmuskaat
  • 2 hardgekookte eieren (geprakt met een vork)
  • 1 handvol gesnipperde peterselie
  • 4 eetlepels paneermeel
BEREIDING
Fruit de sjalot in 2 eetlepels olijfolie.
Voeg nootmuskaat en witte asperges toe.
Blus met witbier en kook de asperges beetgaar. Zet even aan de kant.

Bak peterselie en paneermeel aan in 2 eetlepels olijfolie.
Zorg ervoor dat het paneermeel niet verbrand. Doe het mengsel bij de eieren en meng.

Kook de linguine beetgaar in licht gezouten water.
Giet af en doe bij de asperges. Meng alles goed.
Serveer en werk af met het peterseliemengsel.